Welcome! » Log In » Create A New Profile

Adidas Torsion TRDC Core White/Bliss/Core Black

Posted by livnp7km 
Adidas Torsion TRDC Core White/Bliss/Core Black
October 31, 2020 01:40AMIn wezen een gewone checkschoen.com met een opstaande kraag en een langwerpige tong, deze nieuwe Mid is gemaakt van een mix van veelkleurige synthetische stoffen en mesh, allemaal bij elkaar gehouden door golvende zwarte suède overlays. De toebox heeft een heldere oceaanblauwe tint, terwijl de middenvoet en hiel dingen afkoelen en een wolfgrijze basis uitrusten die is verfraaid met bordeauxrode en gouden hits. De kraag zelf biedt meer zwarte ripstop en de branding wordt geleverd door de robuuste Three Stripe-afbeeldingen op het laterale en mediale kwart plus een adidas-badge op de tong.


Adidas Originals heeft zijn toch al robuuste Torsion TRDC nog verder versterkt met een nieuw Adidas Schoenen Sale silhouet. De Torsion TRDC Mid debuteert in een gewaagde 'Tech Beige / Power Berry / Solar Gold'-kleurencombinatie en is gelijkwaardige sneaker en wandelschoen, een gewaagde hybride stijl die ideaal is voor herfst- en winterweer. Beneden zijn grijze tussenzolen volledig gemaakt van adiPRENE-schuim en een blauwe Torsion-opstelling onder de boog biedt ondersteuning. Lugged Traxion-buitenzolen garanderen grip in zelfs de meest barre omstandigheden om de build te voltooien.


Trail-geïnspireerd zowel van binnen als van buiten, de Adidas Torsion TRDC Core White/Bliss/Core Black heeft een aantal kleurstellingen gemaakt sinds de recente introductie. Hoewel het zich verdiept in excentriekelingen met met rozen bedekte boeketten, zijn de meest interessante opnames van het silhouet zeker van retro-invloed. Een effectieve mix van zijn vorige releases, de nieuwste wijzerplaten in veel meer neutrale kleuren, met lichte crèmekleuren bovenop de suède panelen en Core White-tinten langs de verschillende leren steunen. Zwarte mesh-stoffen aan het zijprofiel accentueren agressiever dankzij hun reflecterende draden, passend bij de textuur van de veters, maar niet bij de eenvoudigere tong. Royal blues nemen een achterbank als ze de drie strepen en voering aankleden, een complementaire toets ten opzichte van het felgele dat de hiel, de enkel en het spatbord plaatst.


De Hot Koop adidas Torsion TRDC is oorspronkelijk uitgebracht in de jaren 90 en gemaakt voor trailrunning. Het model was een van de minder bekende, met Torsion uitgeruste adidas-modellen en had een agressief buitenzoolpatroon met superieur loopvlak en bovenwerk van gemengd materiaal voor comfort en stabiliteit.


https://www.checkschoen.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login