Welcome! » Log In » Create A New Profile

Nike Air Max 97 Atomic Orange/Ghost Green

Posted by oq2f88i7 
Nike Air Max 97 Atomic Orange/Ghost Green
July 23, 2021 09:01PMI lighed med andre forslag outletfoots.com inden for mindesmærket, forkæler den kommende sneaker sig i et simpelt off-white farveskema over meget af sin øvre del. Vampoverlejringer nederst har dog vintage “nike” branding klædt i en levende skarlagenrød tone. Den samme farve animerer miniature swooshes på midten af ​​foden samt Nike Air Max-enheden synlig ved mellemsålen og ydersålen. Hits of blue kommer også ind i mixet, men spiller en støttende rolle i arrangementet. Endelig vises forskellige gentagelser af Carolyn Davidsons genkendelige design på indersålen; datoen, hvor hendes logo debuterede, er trykt på den mediale profil.


Det kommende par hænger sammen med både Nye Nike Sko 2021 Air Max og Boricua-arv, og de forkæler sig med et "Silver Bullet" -fundament, mens de indeholder P.R.s "bonita bandera" (smukt flag) på tungenes trækfane. Andetsteds vises de rige blå, røde og hvide farver i Puerto Ricos flag på strømpeforingen og broderiet i midten af ​​foden, hvor den tidligere også har "Aquí Me Quedo" ("Here I'll Stay") -tekst, en besked nikker til ø folks modstandsdygtighed. Endelig leveres hvert par sko pakket med et håndklæde, der ifører sig sætningen "Puerto Rico Te Quiero" (Puerto Rico, jeg elsker dig), en følelsesikon som Marc Anthony har kroet på rekord.


Et tonet sort Nike Air Max 97 Atomic Orange/Ghost Green mesh og en sten af ​​læder starter det slanke arrangement, efterfulgt af en sort neoprenlignende tunge. De signaturbølgede overlays, der pryder siderne, udviser en blanding af mørkegrå og reflekterende makeups. Mere reflekterende detaljer anvendes på logoet på tungen. Direkte over mellemsålen findes der et sort overlay med et subtilt skakbrætmønster i kulfiberstil - sammenlignet med det materiale, der blev brugt på et nyligt afsløret luftvåben 1. I lighed med AF 1 tilføjer Max Air-propositionen en blå broderet Swoosh på ovennævnte overlay. “Racer Blue” -skærmen bruges yderligere i airbaggen og på hæltrækfanen for at fuldføre det nye tilbud.


Bevægelseskontrol Nike Air Max 97 "Puerto Rico" unikke sko stil blev først eksponeret i begyndelsen af ​​maj. Det overordnede skodesign ligner OG-farveskemaet "Silver Bullets". Puerto Rico-flaget injiceres i tungen som en etiket, og Aquí Me Quedo føjes til indersålen. Ordene I'll Stay Here afspejler den kulturelle ånd og erstattes med marineblå inderfor, ydersål og tungelogo for at skabe en caribisk stil.


https://www.outletfoots.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login