Welcome! » Log In » Create A New Profile

adidas fyw 98 gold metallic

Posted by ian3jacob 
adidas fyw 98 gold metallic
August 16, 2020 11:29PM

Je voeten zullen veel aandacht krijgen als je deze nieuwe colorway van de adidas continental 80 heren wit rockt. De casual sneaker van de drie strepen wordt overspoeld met een zilver metallic leren constructie over het hele bovenwerk wat meteen je aandacht opeist. Grijze veters, rood en blauw op de zijstreep, blauw en rood op het zijpaneel, tong en hiellogo, en een contrasterende witte rubberen zool maken de look af van deze opvallende adidas Continental 80 die je kunt vinden bij geselecteerde adidas retailers nu voor $ 80.
De adidas nite jogger dames wit heeft een lichtgewicht bovenwerk van textiel dat eersteklas elementen zoals su├Ęde op de hielcup en leer op het hiellipje combineert, evenals een knipoog naar de originele schoen met een oranje slag op het mediale achterpand.
adidas Originals breidt hun adidas fyw 98 gold metallic-line-up uit met twee gloednieuwe stijlen, gedetailleerd met camouflagepatronen. De ene is gekleed in Hi-Res Aqua / Semi Coral en de andere heeft een blauwe / hi-res gele make-up. Beide zijn gemaakt met een bovenwerk van mesh en leren overlays met camouflagestijl op de zijpanelen.
adidas Originals heeft nog twee iteraties van het adidas ozweego beige heren-pakket onthuld na een eerste blik op de glanzende neopreen "Clear Granite" en "Clear Brown" paren van eerder deze maand. Deze keer brengt de Three Stripes een meer Fall-ready palet naar de voorgrond met de "Core Black" en "Grey Four" versies. Beide hebben een herwerkt driedimensionaal bovenwerk van neopreen dat designelementen combineert uit de archieven van adidas Originals in de jaren 90 en 00.
https://www.4ubliss.com/
Re: adidas fyw 98 gold metallic
July 15, 2021 10:54PM
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login