Welcome! » Log In » Create A New Profile

nike air max 97 silver bullet

Posted by p3i3003r 
nike air max 97 silver bullet
November 29, 2019 06:49PM


nike schoenen zwart oranje Het was 1997. Nike's Air Max 97 is net uitgebracht voor een ontvankelijk publiek, dat de strakke lijnen en de snelle vorm van het door Christian Tresser ontworpen silhouet waardeerde. Dit was slechts een jaar nadat Nintendo de wereld van videogames met hun nu iconische Nintendo 64 onmetelijk had veranderd, en nu zijn de twee klassiekers uit de jaren 90 geïnterpoleerd om een ​​nostalgie-gevulde versie van de Air Max 97 te creëren met een kleurenschema dat geïnspireerd door de legendarische console.

nike schoenen dames rood Een slank grijs wordt gebruikt als basis voor een knipoog naar de 64'-controller, terwijl het spatbord een tonale driehoekige print heeft, die je aanmoedigt om je spel op te zetten. Groene, blauwe, rode en gele accenten worden vervolgens verspreid over de bovenzool, de middenzool en de buitenzool, waarbij zowel de kleuren van de knoppen van de controller als het N64-logo worden erkend.

nike schoenen heren groen Drie kleine puntjes sieren het voorste treklipje voor een ultra-slim knikje naar de drievoudige controlleraansluiting aan de voorkant van het systeem, terwijl de linker en rechter tongbadges zijn uitgerust met "Reset" en "Power" hits, twee motieven elke Nintendo-fan is zeker bekend met. Een andere door Nintendo geïnspireerde teksthit verschijnt vervolgens op het hieltablet en de look wordt gecompleteerd door een zwart-wit bedrukte binnenzool die het pictogram van de ESRB-gameclassificatie omzet in een Nike-logo, compleet met een stempel "Designed In 1997".

nike air max 97 silver bullet De Air Max 97 was een ruimteschip toen het 20 jaar geleden voor het eerst debuteerde. Destijds was het ontwerp van de sneaker een radicale combinatie van gebogen lijnen en reflecterende kleuren, verankerd door een enorme luchtbelzool. Zoals veel van de ontwerpen van Nike, werd de schoen geïnspireerd door industrieel ontwerp, met name dat van de Japanse bullet-trainers waar Nike designer Christian Tresser zo van hield (dat is waarom dit model snel bekend werd als de Silver Bullet van Nike).

https://www.schoenensize.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login