Welcome! » Log In » Create A New Profile

adidas yeezy 500 zwart

Posted by vwlxu5po 
adidas yeezy 500 zwart
June 19, 2019 09:46PM

adidas yeezy 500 blush Na het succes van de donkere en humeurige 'Utility Black'-kleur eerder dit jaar keert de YEEZY 500 terug in een lichtere' Salt'-kleurstelling, die ergens tussen grijs en wit op het kleurenspectrum zit. Of het nu gaat om de premium lederen, suède en ademende mesh panelen boven, of de overdreven ADIPRENE + gedempte zool eenheid; van boven naar beneden is de nieuwste versie van YEEZY versierd in het minimale toonpalet.

adidas yeezy 500 kopen De Adidas Yeezy Boost 500 stuwde Kanye West als de pionier van controversiële silhouetten. De zeer gewilde look is een game-wisselaar in de wereld van schoenen geworden.

adidas yeezy 500 beige De schoen heeft AdiPRENE-technologie van Adidas die helpt de impact te verminderen en de hielen tijdens het hardlopen te beschermen. Deze innovatieve technologie, gevonden in de hak van de Yeezy Boost 500, bevordert gezonde gewrichten door ideale demping te bieden.

adidas yeezy 500 zwart De Adidas Yeezy Boost 500 wordt geleverd met een uniek vetersysteem dat niet alleen een veilige pasvorm biedt, maar ook praktisch is voor een actieve levensstijl. De synthetische overlays beschermen de schoen en fungeren als een spatbord terwijl de harige suède secties bijdragen aan de esthetiek van de lichtgewicht mesh-structuur.

https://www.schoenenmark.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login