Welcome! » Log In » Create A New Profile

Air Jordan 1 mid dames

Posted by gnsmlavf 
Air Jordan 1 mid dames
June 14, 2019 07:02PM

Air Jordan 1 retro low og Nike brengt het Air Jordan 1-silhouet uit, uitgevoerd in een hyper-royal / sail-make-up. Dit model heeft een premium bovenwerk van getuimeld leer geaccentueerd met een comfortabele mesh tong en mesh voering.

Air Jordan 1 high zwart Andere elementen zijn de tonale platte katoenen veters, de ademende, geperforeerde teenendoos en het stijlvolle logo van de Air Jordan Wings op de kraag. Ten slotte zit dit model bovenop een rubberen tussenzool en een comfortabele rubberen buitenzool.

Air Jordan 1 high strap Misschien heeft geen enkele sneaker wit, zwart en rood zo memorabel gecombineerd als de Air Jordan I. De debuutkleuren van het model behoren nog steeds tot de meest begeerde in de signatuurlijn. De nieuwste versie controleert twee OG-boxen met een combinatie van de klassieke 'Bred'- en' Black Toe'-kleurblokkering. Het heeft premium lederen materialen en getrommelde details voor een look die het origineel waardig is.

Air Jordan 1 mid dames Jordan Brand is dit jaar op een absolute traan en uw portemonnee neemt waarschijnlijk een pak slaag vanwege hen. Het lijkt erop dat elk weekend de releases beter en beter worden en hun volgende Retro to drop komt in een nieuwe colorway die nog nooit is uitgebracht en het is perfect voor je rotatie voor de herfstmaanden.

https://www.kleurmvp.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login