Welcome! » Log In » Create A New Profile

adidas nmd r1 sale

Posted by Jdfijerd 
adidas nmd r1 sale
January 17, 2019 02:12AM

adidas nmd schoenen heren blauw De gedurfde NMD-iteratie is meesterlijk gebouwd in Primeknit van hak tot teen. Soepel en responsief, de materiaalcontouren naar de vorm van uw voet, zorgen voor een veilige rit en het maximale comfort tijdens de voet.

adidas schoenen dames roze De nieuwste release mist met name de traditionele kooi in de zijwand en heeft stevige touwveters als een extra release-specifiek accent. Aan de voet van een contrasterende witte BOOST-tussenzool en EVA-pluggen zorgen de gepolsterde gereedschappen voor optimaal comfort.

adidas nmd schoenen zwart rood adidas Originals brengt drie volledig nieuwe colorways uit van het NMD-R1 PK-model, verkrijgbaar in Black, Charcoal en Vapourous Grey. Deze modellen hebben een volledig bovenwerk van Primeknit dat ademende slijtage biedt, terwijl de bootie-achtige constructie en sokkraag extra comfort bieden. De lipjes van de TPU-hak, vergezeld van hielen van merken, roepen extra stijl op, terwijl de volledige boost-tussenzool voor een soepele rit zorgt.

adidas nmd r1 sale De stijlvolle tennisschoenen van adidas NMD R1 profiteren van een geweldige extra loopzool. Dit zijn duizenden in elkaar grijpende capsules met oneindige energie die de schoen zijn unieke eigenschappen geven. Als gevolg hiervan zijn de sneakers geschikt voor sporten in de hitte, maar ook bij temperaturen ver onder nul.

https://www.newbsports.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login