Welcome! » Log In » Create A New Profile

adidas nmd r1 heren zwart

Posted by sethmurazik72 
adidas nmd r1 heren zwart
December 03, 2018 09:34PMLaat adidas nmd r1 heren zwart uw concurrentievoordeel horen met de adidas Ultra BOOST Uncaged - een snelle, comfortabele hardloopschoen die er net zo goed uitziet als hij aanvoelt. De lichtgewicht adidas Ultra Boost Uncaged trades in de middenvoetkooi van de originele Ultra Boost voor een meer minimale, sokachtige pasvorm die zich aanpast aan de vorm van je voet en meebeweegt terwijl je rent. Het naadloze Primeknit-bovenwerk van de schoen is gepaard met een gedeconstrueerde gebreide kraag, waardoor er nauwelijks een gevoel ontstaat dat de schoen in een verlengde van je voet verandert.

Naadloos adidas nmd r2 heren Primeknit-bovenwerk voor een aansluitende, sokachtige pasvorm die zich uitstrekt en beweegt met uw voet voor een echt één-op-één pasvorm.
Gebreide kraag zorgt voor een zachte, sokachtige opening, waardoor de schoen beter past als verlengstuk van je voet.
De adidas schoenen blauw boost-midsole-demping over de volledige lengte is ultralicht en ultra-responsief, absorbeert de kracht van de impact en geeft die energie terug in de richting van de tenen, waardoor u sneller en comfortabeler kunt rennen.
TORSION SYSTEEM voegt lichtgewicht stabiliteit toe en stimuleert een soepele, meer natuurlijke overgang van hiel naar teen.
10 mm offset.
StretchWeb adidas ultra boost uncaged parley buitenzoolconstructie past zich aan uw unieke voetstap aan, waardoor de boost tussenzooldeeltjes vrij kunnen uitzetten en samentrekken met de natuurlijke beweging van uw voet.

https://www.nicestijl.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login