Welcome! » Log In » Create A New Profile

adidas yung 1 Halvin hinta

Posted by JoerieHak 
adidas yung 1 Halvin hinta
July 07, 2021 10:37PM
Kolmen raidan uusimmat 3D-pehmustetut mallit korvataan suoraan mallista, joka suositteli Boostin ainoa adidas finland yksikköä massojen keskuudessa. Primeknit -rakenne pitää usein pidetyn parhaan mallin Ultra Boost -linjalla, joka viettää 5. vuosipäivää vuonna 2020. Koron muotit poikkeavat kuitenkin suunnitelmasta sivusuunnassa olevalla "ULTRA4D" -brändillä, mikä merkitsee tutun siluetin uutta. Jalkojen alapuolella adidas 4D -välipohjat eivät ole "Core Black" - tai "Aero Green" -järjestelyjä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun non on otettu käyttöön kolme vuotta sitten.

Sen sijaan he, aivan kuten ylempi, nauttivat sävyisestä "Core White" -väreistä, jotka varmasti kuljettavat harrastajia takaisin 2010-luvun puoliväliin. Erittäin kontrastisen, mustavalkoisen värivaihtoehdot ovat jo pukeutuneet Super adidas ultraboost Myynti verkossa: han ja uudempaan tänä vuonna. Toisin kuin kaksi edellä mainittua paria, kaksisävyinen Primeblue-neulekuvio ulottuu kielelle sen sijaan, että kieli saisi yhden värin. Samanlainen kuin Ultra 4D, se näkee mustan välipohjan, mutta käyttää sen sijaan valkoista kantapäätä. Tärkein ero on kantapäässä käytettävän Ultra Boost -tekstin väripopulaatio ja kielen adidas-tuotemerkki, jotka ovat asianmukaisesti nimetty "Screaming Orange".

Nimeämätön malli, joka muistuttaa visuaalisesti The Three Stripesin Kamandaa ja italialaisen muotitalon America's Cup -kenkää, on pääosin valkoinen värimaailma. Sekoitetut synteettiset ja tekstiilirakenteet hemmottelevat erilaisia läpinäkyvyyksiä, mikä luo paljon futuristisemman järjestelyn kuin kahden tuotemerkin ensimmäinen yhteinen ponnistus. Yksittäisillä yksiköillä on maitomainen à are generally adidas x9000l4 Aito online-pintakäsittely, joka paljastaa jalkojen alla näkyvät rei'itykset koko socklinerissa. Kuten kerroksellisen luksusbrändin purjehdus inspiroimassa lenkkarissa, myös tulevassa yhteistyöparissa on "PRADA" -merkitty punainen viiva (italiaksi "Linea Rossa") kantapäästä ulkopohjaan. Muualla pohjallisen punainen yhteisbrändäys keskeyttää edelleen lenkkarin melko tonaalisen meikkiä.

Visuaalisesti uusi malli : joka lanseerataan kahdella eri väylällä - on tuttu. adidas yung 1 Halvin hinta Päälliset tarjoavat mukavan, mutta hengittävän kulumisen nailon- ja neulosrakenteensa kautta, jälkimmäiset näkyvät varvaslaatikossa ja jalkaterässä. Rei'itetty nahka vahvistaa varvaslaatikkoa, lävistämättömällä versiolla lisäten kestävyyttä silmäluomiin ja kantapäähän. Kuten edeltäjänsä kohdalla, joka on aiemmin saanut muutaman KITH-yhteistyön, sukkamainen kaulus ja hihnalla tuettu nauhoitusjärjestelmä myötävaikuttavat edelleen Reply TR STMNT: n mukavaan istuvuuteen. Jalkojen alapuolella ainoat yksiköt hemmottelevat Boost-tyynyä kantapäätä kohti saadakseen ensiluokkaisen mukavuuden ulkona. Mannermaiset kumipohjat, joiden on ilmoitettu tarjoavan 32% enemmän pitoa märissä olosuhteissa kuin kilpailijat, pyöristävät molemmat parit "Jalkineiden valkoisina".
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login