Welcome! » Log In » Create A New Profile

nike air max 2090 blauw volt

Posted by q8zm3u0d 
nike air max 2090 blauw volt
February 20, 2021 09:20PM

Uitgebracht 30 jaar nadat de Air Max 90 voor het eerst werd gelanceerd in 1990, is de Air Max 2090 een vereenvoudigde en verfijnde versie van justoffclub.com de vorige trainer. Volgens de ontwerper laat het zien hoe het sneakerdesign evolueert bij Nike. "Wat de Air Max 2090 tot de schoen van de toekomst maakt, is dat het een voorbeeld is van hoe we de toekomst zien evolueren", legt Raasch uit. "De iconische kenmerken van wat iets unieks maakt, worden in de loop van de tijd verfijnder en eenvoudiger, waardoor deze elementen kunnen worden gevierd."

De upcom-samenwerking van 3M en NIKE, Inc. is al verspreid over onder meer de Nike Air Force 1 en React nike schoenen heren wit Vision en is uitgebreid naar de futuristische Air Max 2090. In tegenstelling tot alle eerder vertoonde paren, waaronder ook de Air Max 90, is dit nieuwste paar heeft niet alleen een niet-overwegend tonale opstelling, maar ook een ongewoon palet voor zijn zichtbaarheidsproducten op de werkplek.

Oranje tinten nemen de semi-doorschijnende mesh-basis en de synthetische overlays over, terwijl spatborden een glanzende zilveren afwerking hebben; een soortgelijk reflecterend detail verschijnt op het tongetiket van "3M". Levendig nike air max 2090 blauw volt roze vormt een aanvulling op de eerder genoemde, even gewaagde tinten over de hiel en tong. Elders kiezen profiel-swooshes, touwveters, Air Max 200 unit-behuizingen, hiellogo's en buitenzolen voor ingetogen, maar grimmig zwart contrast; het licht vergeelde middenzoolschuim volgt het voorbeeld, maar aangrenzende Airbag rondt de look af in roze.

Met het DNA van de Air Max 90 is de Nike Air Max 2090 een superstijlvol ontwerp Stijlvol met futuristische accenten in een verbazingwekkend ontwerp dat is uitgerust met een gedeeltelijk doorschijnend bovenwerk en een gloednieuwe, door Air aangedreven rubberen zool. Terwijl gegroefde details op rubberen hieloverlays een uniek detail toevoegen, zorgt de binnenste bootieconstructie met gewatteerde hiel ervoor dat de Nike Air Max 2090 de beste pasvorm biedt die je je kunt voorstellen.

https://www.justoffclub.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login