Welcome! » Log In » Create A New Profile

Nike Blazer Mid Rebel Royal Blue

Posted by usdul9hy 
Nike Blazer Mid Rebel Royal Blue
November 17, 2019 08:19PMDen nydesignede træner ankommer med farverne Nike Sko Herr Sort, "Kinetic Green" og "Jade Aura." Detalje ankommer i form af et farveblokeret medie og laterale sektioner på træneren. Derudover beholder modellen det overliggende design af sin minimalistiske forgænger. Et andet markant område på sneakeren er den lyseblå farve, der er plettet på kassen og den forstørrede hvide Swoosh. Til sidst er silhuetten præget af dens premium ruskindstrukturer set gennem det øvre, der er placeret sammen med den retro-stil gummisål i hvid.


Nike Sko Blå forenklede Blazer Mid har været på en hot streak, siden han først deltog i “The Ten” af Virgil Abloh, hvilket giver et springpunkt, som mange af en vintage make-up og slående samarbejde kan spille inden for rampelysets sfære. Beaverton maler nu fra ikon, der er ude af farve, til dem, der er fjernet af deres branding. Tekstur kommer igennem i fabrikationens let afvævede ansigt, hvilket fremhæver den enestående tone fra tåhætten over til tungen og foringen. Swooshes såvel som hælflikens kontrast i en sølvmetallic med hvide mellemsåler og fed skrift skrifttype forhindrer enhver sensorisk overbelastning.


Nike Sko Running ruller ud et par forskellige farveveje af Nike Blazer Mid 77 Vintage i sommer som ovenfor, vi giver dig et officielt kig på et af disse tilbud. Med et neutralt look, der giver dig ret til at rocke sneakeren med enhver pasform, starter denne Blazer Mid 77 Vintage med en cool grå ruskindkonstruktion i hele den øverste med sorte overlays, der rammer øjet og tå. Dernæst ser vi Summit White placeret på Swooshes, tungen, den indre foring, snørebånd, hælflig, mellemsål og endda gummi ydersålen.


Nike SB holder den ren og subtil med denne nyeste farve på Nike Blazer Mid Rebel Royal Blue. Den klassiske silhuet starter med at være dækket af en ren og klassisk hvid, glat læderkonstruktion i hele den øverste med Bicoastal Green-detaljer placeret på læderne Swooshes og tungemærket. Et uklar shearlingmateriale rammer hælene for et unikt look sammen med en hvid gummi mellemsål og ydersål i gummigummi.


https://www.udsalgskrs.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login