Converse chuck taylor all star pride
November 02, 2020 12:38AM

Converse zei dat schoenenwho.com ze merkregistraties bezaten voor het "onderscheidende ontwerp van de tussenzool bestaande uit een teenbumper en een neus, plus een bovenste neus en / of een onderste streep" en legde uit dat dit nu een ontwerp is dat synoniem is geworden met Converse . Sinds de lancering van dit ontwerp heeft Converse een miljard paar van deze schoenen verkocht. Ze zeggen ook dat ze honderden miljoenen dollars hebben uitgegeven om reclame te maken voor en reclame te maken voor schoenen met het handelsmerk.

Het Converse Chuck Taylor All Star-leer heeft een vleugje gestructureerd leer bovenop 's werelds meest legendarische hoge sneakers. De Converse schoenen dames roze klassieke enkelband met de ster in het midden, de gevulkaniseerde rubberen zool, de metalen ogen, de versterkte rubberen neus, de gewatteerde binnenzool en de culturele authenticiteit blijven intact.

De Golf Le Fleur x Chuck 70 High ‘Parchment Canvas’ biedt een vernieuwde kijk op het klassieke silhouet, met dank aan Tyler, the Creator. Het Converse chuck taylor all star pride neutrale canvas bovenwerk is versterkt met een ton-sur-ton rubberen neus, terwijl een gebloemde graphic de tong siert. ‘Golf le Fleur *’ staat in omgekeerde print op de laterale zijwand van de rechterschoen, in contrast met de bloem die de laterale zijwand van de linkerzijde siert. Onder de voet is een rubberen buitenzool in felblauw bedrukt met een all-over bruine bloemenprint.

Converse CONS heeft de One Star Pro AS Te koop van teamrijder Alexis Sablone klaargemaakt voor een frisse nieuwe "Obsidian" colorway, en heeft ook een soortgelijk palet toegevoegd aan een skate-iteratie van de Fastbreak Pro. Het nieuwste aanbod van Converse's skatesubdivisie combineert boarding, basketbal en casual stijl in gelijke mate en is een eenvoudige maar rijke samensmelting van erfgoed en subcultuur.

https://www.schoenenwho.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login