Welcome! » Log In » Create A New Profile

adidas superstar foundation

Posted by c8rkyr2o 
adidas superstar foundation
October 13, 2019 11:53PM

adidas schoenen kopen dames Populair op het gebied van basketbal, skateboarden en hiphop, de adidas Originals Superstar vrijetijdsschoen geeft je de perfecte hoeveelheid streetstyle. Een gecoat lederen bovenwerk verbetert de duurzaamheid van de schoen, terwijl de kenmerkende rubberen schaal op de teen bescherming biedt. Houd het officieel met het klassieke Originals-embleem op de tong en 3-Stripe branding-ontwerp aan de zijkanten.

adidas schoenen heren zwart Hoewel Superstars niets minder is dan legendarische sneakers, kan een fris, nieuw kleurenidee veel toevoegen aan het onmiskenbare ontwerp, en deze aankomende limited edition-release geeft de iconische sneakers van adidas Originals wat extra flits met een lichte vervaging in de kleurblokkering.

adidas schoenen wit goedkoop Het Fade Pack bestaat uit twee kleuren, een in een Black Fade en de andere in een Royal Fade, beide gecombineerd met de beroemde rubberen neus. De klassieke Three Stripes en Trefoil-logo's nemen hun gebruikelijke woningen in, en de rest is geschiedenis.

adidas superstar foundation Er zijn maar weinig sneakers iconischer dan de adidas Original Superstar. Voor het eerst in 1969 voor het eerst als basketbalschoen op het veld, is de Superstar de sport overstegen om een ​​van de meest gedragen casual sneakers aller tijden te worden, geliefd door de jaren heen door meerdere generaties sneakerliefhebbers. Vrouwen, mannen, meisjes en jongens uit alle hoeken van de wereld kunnen rocken met de Superstar, en met goede reden.

https://www.witroze.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login