Welcome! » Log In » Create A New Profile

Nike vil være NFLs Uniform og Apparel leverandør for overskuelig fremtid etter langsiktig forlengelse

Posted by Amorgans32 
Tirsdag var en travel dag for NFL da ligaen fortsatte sitt årlige møte i Orlando, Florida. Blant annet som ligaen som forsøkte å rydde opp de kontroversielle fangstreglene, kunngjorde ligaen at de hadde nådd en langsiktig kontraktstillelse med Nike air max 97 norge, slik at klærleverandøren kan fortsette å utnytte ligaen i overskuelig fremtid.

CNN Money rapporterer at avtalen er forlenget i åtte sesonger etter at den nåværende avtalen avsluttes. Den forrige kontrakten ble slått til slutt i 2020, noe som betyr at Nike air max 97 silver bullet salg logo vil være på NFL uniformer frem til 2028. Når det gjelder tenure, vil dette lett formørke Reeboks stint om å være NFLs ensartede leverandør fra 2001-sesongen til 2011-sesongen.

Begge parter synes å være veldig fornøyd med hvordan ting har gått siden de kom til den første avtalen. NFLs sjefmedier og forretningsoffiser Brian Rolapp var på rekord som "begeistret" over forlengelsen, og det burde ikke ta et stort sprang av troen for å anta at Nike også er fornøyd med å ha både NFL og NBA under paraplyen deres for overskuelig fremtid.

Mens livet kan ha kommet seg til en steinete start når det gjelder NBA og Nike huarache dame sort, har det gått relativt jevnt fra ordet «Go» når det gjelder NFL. Gitt, det var et problem hvor større spillere (spesielt menn) følte at jerseys ikke var helt laget med store menn i tankene, og den første malen som lagene hadde på seg i de første par årstidene ga litt av et "toalettsete "se når det kommer til krager.

Annet enn det, har vi ikke sett noe i NFL som i NBA hvor jerseys rive og rippe fra hverandre med den minste tråden, og Nike huarache run ultra salg har gjort en god jobb med å oppdatere malene slik at designelementer som hele "toalettsetet" ser ble en ting fra fortiden og fotballkrager gikk tilbake til å se ut som fotballkrager.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login